Pametan eSkuter

SADA DOSTUPAN

    Gloss

  • Matte

Litijum jonska revolucija

Neverovatno lagan. Proširen opseg baterije.

NIU N-Series koristi najsavremenije litijum-jonske baterije (Panasonic) sa dvogodišnjom garancijom. Sa težinom od samo 10kg (22lbs.), lako možete nositi NIU bateriju na ponovno punjenje u kući / kancelariji. 29aH pakovanje baterija se potpuno ponovo napuni za šest sati, pružajući opseg od 50-70km ili oko četiri tipična dana gradske vožnje.

0*km

Proširen gradski opseg

N-Series vam daje 50-80 kilometara slobode od jednog punjenja. Ovo nije samo skuter, to je vaše novo vozilo za istraživanje grada. Vozite ga na posao, vozite ga vikendom.
NIU: Budućnost urbanog istraživanja danas.

* This range is based upon a constant driving speed of 20km/h

BOSCH + FOC Strujni sistem

nemačka preciznost, optimizovan

Udružili smo se sa BOSCH-ovim motorom kako bi napravili ultra efikasan i pametan motor za budućnost e-skutera. U centru saradnje je NIU razvijen sistem “Field-Oriented Control”, koji je prilagođen za 1800W BOSCH motor da optimizuje upotrebu struje. Udružili smo FOC optimizovan motor sa EBS dualnim kočionim sistemom za reciklažu struje unutrar sistema. Tako da kada kočite, zapravo se punite.

Jednostavan & Elegantan

Naša filozofija dizajna je da se više može postići sa manje. Naš finalni proizvod je kulminacija filozofije koja počinje sa našim R&D da izgradi strukturno stabilno i moćno vozilo dok zadržava jednostavan dizajn.

Dizajn & Zanatstvo/Veština

Veština leži u srcu našeg industrijskog dizajna. Verujemo da naše tehnološke inovacije postaju realne kada se velika pažnja posveti inženjerstvu koja leži ispod spoljašnosti N-Series.

NIU APP

Real-Time Intelligence

GPS/ Protiv krađe / Daljinsko praćenje / Dijagnostika skutera / Centar za pomoć

NIU APP obezbeđuje vidljivost u realnom vremenu o statusu vašeg N-Series. Vaš skuter može biti van vašeg vidokruga, ali možete biti bezbrižni u pogledu njegove bezbednosti pomoću naše funkcije protiv krađe. Pored toga, možete pogledati, na prvi pogled, koliko baterije je ostalo, pratite svoje nedavne vožnje, dobiti instant ažuriranje u pogledu bilo kog kvara na skuteru, pronaći najbliže servis i pogledati uputstvo za upotrebu sa svega nekoliko poteza na aplikaciji ... i ovo je samo početak.

NIU garancija

N-Series ima dvogodišnju garanciju za litijum-jonsku bateriju i delove/komponente.* NIU vlasnici mogu poneti svoj skuter u bilo koji registrovan servis u vašem regionu za standardne popravke i servis.

*Contact global@niu.com for a complete list of warranty coverages