Pametni NIU

Povezan i pametan

Upozorenje u realnom vremenu / alarm protiv krađe + Alarm / Dijagnostika u realnom vremenu / Servisna stanica. U svetu povezanih uređaja pitali smo zašto su skuteri diskonektovani sa cloud-a oblaka? Mi smo se odlučili da promenimo ovo.

N-Series + NIU Cloud + APP

Povezan skuter

N-Series poseduje računar na ploči koji neprestano komunicira sa cloud-om tako da možete da primate podatke u realnom vremenu na vašem mobilnom telefonu za osnovne stvari poput upozorenja protiv krađe, navika svakodnevne vožnje, dijagnostika, napajanje i navigacija do najbližeg servisa *.

*Nije dostupno u svim regionima

Protiv krađe

Bezbrižnost

Sa ugrađenim GPS praćenjem svi NIU skuteri odmah će poslati upozorenje na NIU Cloud kada se dogodi neovlašćeno kretanje bicikla, odmah upozoravajući vlasnika na krađu i konstantno ažuriranje statusa lokacije.

Smart podaci. Smart vozač

For the more tech savvy rider, the NIU Cloud is constantly connected and aggregating useful data on riding history. On top of that riders can easily access our customer service manual for any issues at hand.

Servis

Prodavnice za popravku Iza ugla

NIU Cloud je globalni u dometu, a lokalni u službi. Svi ovlašćeni provajderi servisa su blizu poput aplikacije u rukama. Jednim dodirom i trenutnom navigacijom, vozači NIU mogu zameniti izbušenu gumu za nekoliko minuta. Ova usluga je dostupna na odabranim tržištima.

Obaveštajni centar

  • Ažuriranje alarma

  • Ažuriranje lokacije

  • Ažuriranje statusa

  • Ažuriranje servisa

Preuzimanje

NIU APP

NIU APP se stalno unapređuje

Ako ste zainteresovani da saznate više o tome šta radimo sa najnovijim ažuriranjima aplikacijemolimo da nas pingujete putem e-pošte na globalnom [at] niu (.) com