Pažnja na detaljima

Procesu dizajniranja pristupamo veoma ozbiljno, od prve skice do poslednjeg zavrtnja na proizvodnju, očekujemo da ispunimo obećanje da pravimo najnaprednije električne skutere na svetu.

Proizvodnja u svetskim okvirima

Sarađivali smo sa svetskim dobavljačem odgovornim za izgradnju okvira vodećih međunarodnih brendova motocikla. Naš proces zavarivanja koristi potpuno robotsku ruku kako bi osigurali najviši nivo konzistentnosti za svaki okvir u našim N-Series.

Izbor preciznog materijala

Okvir N-Series koristi čelik legure izuzetne čvrstine koji je temelj celog vozila.

Čelik legure visoke čvrstine

Iza zavarivanja sa robotskim rukom, N-Series ram i šasija prolaze kroz brojne procese kako bi povećali snagu i dugotrajnu trajnost. Koristimo tehnologiju slikanja poznatu kao elektroforeza koja osigurava konzistentnost dok istovremeno gradi dodatni sloj između čelične legure i spoljnih elemenata. Površina prolazi kroz dodatni proces poznat kao fosfatiranje i elektrostatičko raspršivanje koje stvara zadnju pregradu između rama i korozivnih elemenata.

Neverovatno jak Titanijusmko jezgro

Koristili smo Titanium-leguru kao materijal za našu ruku. Titanijum nam je omogućio povećanje čvrstoće vuče i uvijanja za skoro 50% dok istovremeno smanjuje težinu N-Series.

Čvrsta legura

Neverovatno lagan. Neverovatno jak.

Procedura livenja i ultra-visoke temperature livenja, naša aluminijumska i titanijumska legura nam je omogućila da izgradimo ruku čija izuzetna snagu performansi prevazilazi originalne materijale. Naše post-procesne tehnike u kombinaciji sa poboljšanim CNC čišćenjem i poliranjem omogućile su da podignemo ruku na novi nivo estetske praktičnosti bez žrtvovanja performansi.

Udobna vožnja

Prednji / zadnji dvostruki hidraulični amortizeri

N-Series smo opremili prednjim i zadnjim dvostrukim hidrauličnim amortizatorima. Kombinujte ovo sa našom aluminijum-titanijumskom ručicom i napravili smo iskustvo vožnje koje je prijatno, bez obzira na to kakav je put na kome ste.

Optimizovani udari

Dizajniran za gradske ulice

Kada smo dizajnirali suspenziju i amortizere, želeli smo da zadržimo vrhunsko iskustvo vožnje na otvorenom putu, obraćajući pažnju na grube urbane ulice. Koristimo tehnologiju pre-kompresije koja smanjuje vibracije puta dok omogućava vozaču da se čvrsto povezuje sa ulicom ispod točkova.

Precizni alat i montaža

Sitni detalji. Vrhunski svetski dobavljači.

Velika pažnja na detaljima

Patentirani dizajn kućišta N-Series koristi preko 200 kompleta kalupa i dve godine razvoja.

Slojevi zaštite

Prelep prvog baš kao i hiljaditog dana.

UV otporan proces farbanja je od suštinskog značaja za održavanje vašeg N-Series izgleda dobrog kao prvog dana kada ste ga kupili. Slojevi i slojevi boje, poliranja, prajmera, sjaja i završnog premaza daju konačni izgled koji traje daleko nakon prvog trenutka vožnje N-Series niz ulicu.

Gume visokih performansi

Performanse i stil

Koristi jedinstven dizajn gazećeg sloja kojem je dodat sloj sigurnosti prilikom vožnje na mokrim ili suvim putevima. Centralni i radijalni kanali omogućavaju prirodno pravu vožnju uz istovremeno pomeranje i odbijanje vode od guma tokom jakih kiša.

Prepreka vodi i prašini

Sve komponente na ploči osetljive na vodu i prašinu opremljene su zaštitnim zupčanikom IP65 *. Komponente kao što su baterijski paket, kontroler motora, konvertor napajanja, glavna lampica, ploča za pomeranje i mnogi drugi su opremljeni zaštitnim uređajima, tako da možete biti sigurni da ste sigurni dok ste na putu. Čak i naše elektronske kočnice imaju nivo performanse do 230mm vode.

*Dustproof Grade 6: Fully resistant to dust.
Waterproof grade 5: No lasting damage is caused when splashed or briefly submerged in water.