U STILU.PAMETAN. ZABAVAN.

POGLEDAJTE VIDEO

    Gloss

  • Matte

NIU kombinacija
Smart dizajn + stil

M-Series je evolucija NIU dizajnerskog jezika koji stavlja moderan obrt na nasleđen dizajn skutera.

Saznajte više

Sledeća generacija litijuma je stigla

Upotrebili smo litijumsku tehnologiju kompanije Panasonic da bi dobili 51-65 km opsega u neosporno laganom baterijskom pakiranju od 8,3 kg, a novo kućište ručice i aluminijumske legure olakšavaju nošenje u pokretu.

Saznajte više

Unapređena veština

Pažljivo smo dizajnirali svaki element skutera, unutra i spolja, pošto bez obzira kakvu interakciju imate sa M-Series mi želimo da bude vrhunsko svetsko iskustvo.

Saznajte više

Celokupno NIU iskustvo vožnje

M-Series je manji i laganiji od svog brata N-Series. Radeći u saradnji sa Bosch-om razvili smo zaejdno manji motor koji zahteva manju upotrebu energije uz vožnju koja vam je potrebna po gradskim predelima.

Saznajte više

Originalno osvetljenje
Unapređena bezbednost

Kada vozite NIU Vaša bezbednost je naša broj 1 briga. Naš ikonični dizajn zadnje i prednje lampe pruža vam vidljivost a i drugima u dolazećem saobraćaju. Dizajnirali smo ga da bude ujedno i lep i funkcionalan.

Saznajte više

Smart podaci. Smart vozač.

M-Series je uvek povezan na NIU Cloud, omogućavajući vozačima da nadgledaju u stvarnom vremenu, omogućavajući im da proveravaju dijagnostiku i dnevno proveravaju statistiku sa mobilnog telefona.

Saznajte više
0123456789.
*M1 Pro Version - Based on a 65kg rider driving uninterrupted at 20km/h. Rapid recharging requires the purchase of additional equipment.